e hënë, 13 gusht 2007

Τα νέα iMacs είναι εδώ!

Τα νέα iMacs είναι εδώ!

Με τη χθεσινή παρουσίαση των νέων iMacs σε ειδική εκδήλωση στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια η Apple για άλλη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η νέα μορφή του iMac διαφέρει αρκετά από την προηγούμενη έκδοση, που ήταν φτιαγμένη από άσπρο πλαστικό. Αλουμίνιο και γυαλί έχουν χρησιμοποιηθεί για τα νέα iMacs, που είναι κατά πολύ λεπτότερα από τους προκατόχους τους. Διαθέτουν γυαλιστερές (glossy) οθόνες και διατίθενται στις 20 και τις 24 ίντσες.

Τα νέα iMacs διαθέτουν και ένα ανανεωμένο, εξαιρετικά λεπτό πληκτρολόγιο, που είναι επίσης φτιαγμένο από αλουμίνιο και διαθέτει μαλακά πλήκτρα, παρόμοια με των Macbooks.

Η άφιξη των νέων iMacs έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την αγορά υπολογιστών, καθώς οι ρυθμοί ανάπτυξης της αγοράς των Mac είναι περίπου τριπλάσιοι από τους αντίστοιχους των PC. Καθώς τα νέα iMacs είναι διαθέσιμα από σήμερα κιόλας στα Apple Stores, φαίνεται ότι η Apple ήθελε να προλάβει την αγοραστική περίοδο που προηγείται της επιστροφής στα σχολεία για μαθητές και φοιτητές.

Στη χθεσινή εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης οι νέες εκδόσεις των σουιτών iLife και iWork, ενώ ανακοινώθηκαν βελτιώσεις και για το πρόγραμμα .Mac της εταιρείας.

Nuk ka komente: